5 accions per cuidar els teus ronyons quan tens Diabetis

Poques persones al món estan preocupades per la salut dels seus ronyons, no obstant això, quan es té descontrols en els nivells de glucosa cal estar alerta. Aquí et diem 5 accions per cuidar els teus ronyons quan tens Diabetis.

 

nen-aigua
5 accions per cuidar els teus ronyons quan tens Diabetis
1. Deixa la sal
La sal és un condiment que no té cap benefici per al teu organisme, excepte donar-li el sabor agradable als aliments. Cada dia els teus ronyons són capaços d’eliminar cinc grams, per la qual cosa si s’ingereix més d’aquesta xifra s’emmagatzemarà progressivament en diverses parts del cos, la qual cosa provocarà molt dany.
2. Pren aigua
L’aigua natural és la millor opció perquè els teus ronyons treballin adequadament, ja que aquests òrgans són els encarregats de mantenir l’òptim funcionament de les cèl·lules del teu cos i ajudar a eliminar les toxines.
3. Menja menys carn vermella
La carn vermella sobrecàrrega la funció renal, especialment quan tens importants quantitats de greixos, per això l’ideal és ingerir-la dues vegades a les setmana, sempre que sigui magra. És millor incloure en la teva dieta diària carns blanques: pollastre, gall dindi i peix.
4. Evita automedicarte
En les persones amb Diabetis es recomana no prendre antibiòtics o antiinflamatorios sense recepta mèdica, doncs aquests podrien danya les cèl·lules renals.
5. Controla la teva glucosa
Tots aquells que viuen amb Diabetis, o tenen antecedents familiars de la malaltia deuran vigilar la glucosa en sang, doncs és la primera causa de dany renal irreversible.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s