Calendari solidari

Benvolguts,

Des de l’Associació de Diabètics de Catalunya, delegació de Lleida us volem explicar un projecte engrescador.

Des de fa mesos estem treballant amb una iniciativa que l’Associació Esportiva Trotallunàtics ens va proposar; confeccionar un Calendari Solidari de paret per recaptar fons i on els beneficis anessin cada any, de forma íntegra, a una entitat de Fesalut.

A causa de la idea d’aquesta associació esportiva, i exposat prèviament als membres de la junta, hem inclòs els logos de les 29 entitats que formen part de la Fesalut, a l’interior del Calendari Solidari. D’aquesta manera i donat que la iniciativa tindrà continuïtat en el temps, serà ben visible quines entitats formen part d’aquest projecte tant il·lusionant, potent i engrescador.

Enguany les donacions recaptades aniran destinades a l’Associació de Diabètics de Catalunya, Delegació de Lleida, per tal d’adquirir un Analitzador Siemens DCA Vantage HBA1C, que serveix per mesurar el nivell d’hemoglobina glicosilada del pacient, prova que determina si la persona amb diabetis té ben controlada la malaltia i, d’aquesta manera, evitar complicacions futures ocasionades per la diabetis.

Per poder complir l’objectiu, voldríem comptar amb la vostra col·laboració en la difusió i distribució de calendaris, encara que també sabem que hi ha entitats que ja tenen el seu propi calendari. La forma d’adquirir aquest Calendari Solidari serà a través de l’Associació de Diabètics de Catalunya, Delegació de Lleida als telèfons 973248984 / 678701366 (Francesc Fernández) o bé a través de l’adreça de correu electrònic, adclleida@hotmail.com amb un preu serà de 5 € la unitat, fent-ne els suficients per poder fer front a l’adquisició de l’aparell i que hi hagi fons de cara al projecte del 2018.

També esperem la vostra assistència a l’acte de presentació que farem als mitjans de comunicació, que realitzarem pròximament i del qual també us informarem.

Gràcies anticipades per a la vostra disposició.

Atentament,

Francesc Fernández Barqué

Calendari solidari

Calendari solidari

dsc_1972-01

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s