Sis apps imprescindibles per a diabètics

diabetes-management-through-appEs tracta d’una de les deu principals causes de mort al món. L’any 2000 afectava a 171 milions de persones i es calcula que en 2030 arribarà als 370 milions de malalts. La diabetis és un problema que afecta a molta més gent de la qual solem creure.

Per sort, la majoria de malalts poden portar una vida normal amb un estret control de la malaltia, una alimentació adequada i la suficient activitat física. Android també et pot tirar una mà en aquest sentit gràcies a l’enorme catàleg d’aplicacions que ofereix Google Play.

Això sí, cal recordar que en cap cas aquestes aplicacions han de substituir l’atenció d’un metge. Poden complementar-la i ajudar-te a smillorar el dia a dia de la malaltia, però mai de la vida substituir a un professional.

Hi ha diferents aplicacions per smartphones amb sistema operatiu Android que poden ajudar als diabètics a portar millor la seva malaltia.

SOCIAL DIABETES

Una aplicació que permet monitoritzar la malaltia, tant la de tipus 1 com la de tipus 2. Et permet introduir les dades de les anàlisis de la teva sang i et recomanarà ajustos en la medicació segons aquests, així com segons el que hagis menjat, i a més ofereix un llistat de gairebé 11.000 aliments amb totes les seves propietats.

Les dades se sincronitzen en el núvol perquè puguis accedir a ells des de qualsevol dispositiu, mòbil, tablets, escriptori o smartTV, i et permet aprendre d’altres usuaris, o fins i tot compartir les dades amb el teu metge perquè aquest et controli a distància, ajustant la insulina i els carbohidrats.

socialdiabetes_entrada

DIABETES COMPANION

Otra aplicación optimizada tanto para quienes padezcan diabetes tipo 1 como tipo 2. También te permite mantener tu enfermedad monitorizada, siguiendo tus valores de glucosa en sangre, bolos, basal, mostrando la evolución en gráficos claros e incluso ofreciendo informes en PDF y Excel para mostrárselos a tu médico.

Incluye recordatorio de la medición de glucemia y permite hacer entradas con fotos de tus comidas para poder llevar un análisis más preciso. Tiene un diseño desenfadado y propone desafíos que te servirán para mantener a raya la diabetes. También ofrece sincronización multidispositivo.

diabetescompanion

BG MONITOR DIABETES

Una altra aplicació que t’ajuda a controlar la malaltia, amb una interfície clara i senzilla que t’ofereix tota la informació necessària en gràfics permetent-te introduir el teu nivell de glucosa, carbohidrats, dosis d’insulina, l’exercici, menjar i fotografies del que menges, ordenant totes les entrades a través d’etiquetes.

Compta amb una base de dades d’aliments, a més d’una calculadora de carbohidrats i d’insulina que et donarà la dosi que necessites a cada moment, i per descomptat recordatoris que has de prendre els nivells de glucosa en la teva sang, permetent-te enviar tota la informació al teu metge en format de full de càlcul.

bg

FOODUCATE

Encara que no és una aplicació específica per a la diabetis, és una de les millors aplicacions de nutrició que pots trobar en Google Play, oferint dades sobre més de 250.000 productes, amb el que et servirà per saber ràpidament si és un producte adequat per a tu.

Et permetrà saber la quantitat de calories que has consumit, a més d’obtenir consells per a una alimentació correcta segons la teva edat, sexe, pes i condicions de salut, a més de poder realitzar preguntes a la comunitat d’usuaris de l’aplicació.

fooducate

CALORIE COUNTER

Aquesta aplicació també t’ajudarà a mantenir una dieta adequada, comptant amb l’opció específica d’alimentació per a diabètics. A més de comptar amb una gran base de dades, et permet portar compte dels teus menjars a més de planejar-les amb detall.

L’aplicació recorda els teus menjars favorits i et farà recomanacions en funció d’aquestes, i t’ofereix detallats gràfics sobre, per exemple, els carbohidrats o sucres consumits, la qual cosa pot resultar de gran ajuda per als malalts de diabetis.

mcc_add_for_app

DIGUAN

La diabetis tipus 1 és una malaltia autoinmune que, encara que pot aparèixer a qualsevol edat, sol afectar a edats primerenques. Diguan és un joc que permetrà als més petits conèixer la diabetis i aprendre a afrontar situacions que en les quals es pot veure en el seu moment a dia.
Diguan és un personatge personalitzable que fa una vida normal, però al que cal ajudar perquè segueixi els passos correctes de mesurament, alimentació, tractament i monitoratge, mentre que Sugar Balanç t’obligarà a trobar la ració exacta d’hidrats de carboni, sense passar-te ni quedar-te curt.

diguan

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s